Sinterklaas met Zwarte Pieten op de Middenbaan, Centrum Barendrecht

BARENDRECHT – Petra Lenos Kieviet uit Barendrecht gaat zich met de feestdagen in het vooruitzicht ook dit jaar weer inzetten voor mensen en gezinnen die het financieel gezien moeilijk hebben. Petra: “Ik maak in december speciale dozen voor de Voedselbank Barendrecht en voor hen die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank.

De Sint & Piet en natuurlijk de Kerstman is er voor iedereen, zo stelt Petra: “Wie wil er niet iets in zijn schoen met Sinterklaas of in je sok van de Kerstman?” Om de pakketten samen te kunnen stellen is ze op zoek naar o.a. chocoladeletters, munten of muizen snoepgoed, mandarijnen, fotolijstjes, body lotion, speelgoed. In feite voor elke leeftijdscategorie wordt er gezocht naar iets leuks en iets lekkers. Soortgelijke verassingen om in de pakketten te verwerken zijn welkom.

Wie Petra wil helpen kan de spullen op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 november tussen 12:00 en 20:00 uur afleveren aan het Ketelmeer 44 in Barendrecht: “Laten we samen een mooi gebaar maken en hen ook een leuke Sinterklaas en kerst bezorgen. Graag deze oproep zoveel mogelijk delenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »