Voetbalveld

BARENDRECHT – Zaterdag 30 oktober 2004 stond er een wedstrijd gepland tussen BVV D4 en een D-team van Feyenoord. In de nacht voorafgaand aan de wedstrijd is één van de spelers van Feyenoord, Quincy Fortes, overleden op 12-jarige leeftijd. Hierdoor is logischerwijs de wedstrijd afgezegd.

Omdat Quincy op 12 jarige leeftijd is overleden, is het een wens van de familie om 12 jaar na de zeer vervelende gebeurtenis ter nagedachtenis alsnog de wedstrijd te houden in een vriendschappelijke sfeer. De wedstrijd staat gepland op zaterdag 22 oktober om 12:00 uur op Varkenoord.

Ben jij een van de spelers van D4 uit het seizoen 2004-2005 of weet jij wie deze spelers waren? Neem dan contact op met Robert Lucas via email adres bvvrobert [@] gmail.com of telefonisch via 06-22959447.

Update 15:30: Er zijn helaas nog geen D-spelers uit 2004 die zich bij de initiatiefnemer hebben gemeld voor de wedstrijd. Ben/ken je iemand als D-speler uit die tijd? Deel het bericht dan alsjeblieft met persoon of personen en neem contact op met Robert Lucas (bvvrobert [@] gmail.com). Robert: “Dhr Fortes zou al tevreden zijn als er een 7:7  wedstrijd kan zijn.

Update 21 oktober: De oproep heeft helaas geen BVV Barendrecht D-spelers uit 2004 kunnen bereiken die zich hebben aangemeld. Robert Lucas van BVV Barendrecht heeft aan BarendrechtNU laten weten dat de familie van Quincy inmiddels Slikkerveer heeft kunnen regelen als tegenstander voor de herdenkingswedstrijd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »