Theater het Kruispunt wint bronzen award voor Meest Gastvrije Theater van Nederland

BARENDRECHT – Theater het Kruispunt heeft gisteren (Dinsdag 4 oktober 2016) een bronzen award gewonnen voor Meest Gastvrije Theater van Nederland in de categorie kleine gemeente. Uit maar liefst 124 theaters heeft Theater het Kruispunt de derde plaats behaald. Theater het Kruispunt is door ANWB-leden en bezoekers beoordeeld op het aanbod van voorstellingen, de bereikbaarheid, de horeca (in en om het theater), het prijsniveau, de sfeer/gezelligheid/uitstraling en het zitcomfort en zicht op het podium.

Irene Pronk, directeur van het theater, is trots: “Deze mooie publieksprijs is een bekroning op wat wij als Theater het Kruispunt hoog in het vaandel hebben staan: Service, vriendelijkheid, een warme sfeer en je welkom voelen. Dank voor al het personeel en vrijwilligers, maar bovenal dank aan al onze bezoekers.

Prijs

De prijs is ingedeeld in 4 verschillende categorieën: grote stad, grote gemeente, middelgrote gemeente en kleine gemeente. In elke categorie heeft een gouden, zilveren en bronzen award uitgereikt. Het hoogst scorende theater van de vier gouden categoriewinnaars is de Goudse Schouwburg. Zij mogen zich kronen tot Meest Gastvrije Theater van Nederland. Deze publieksprijs is een nieuw initiatief van de ANWB.

Foto: Irene Pronk (directeur Theater het Kruispunt) met de winnaars uit de categorie kleine gemeente, directeur ANWB Frits van Bruggen en presentator Frits SissingBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »