Veiligheidspost Middeldijkerplein officieel geopend

BARENDRECHT – De Buurtsportcoach, Politie Barendrecht en het Jongerenwerk Barendrecht organiseren op woensdag 26 oktober een donkere dagen offensief. Tijdens deze middag welke plaats vindt van 14.00 – 17.00 kan je met je vriendjes en vriendinnetjes middel een speurtocht op zoek gaan naar de inbreker welke deze middag in de wijk actief is!

Speur jij ook mee naar de inbreker, ja toch! De speurtocht is geschikt voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 van het basis onderwijs.

Speurtocht

Voor alle speurders hebben wij een lekker hapje en een drankje klaar staan! We verzamelen bij de veiligheidspost in Carnisselande (Middeldijkerplein, naast Waterpoort), waar we uiteindelijk onze speurtocht ook weer zullen eindigen.

Inschrijven voor de speurtocht is verplicht, deelname is gratis. Voor inschrijvingen en meer informatie raadpleeg: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl Er is ruimte voor maximaal 50 kinderen, dus op tijd aanmelden is van belang.

Foto: Opening veiligheidspost Middeldijkerplein (archieffoto)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »