Tweede CupCakeCuptalent op Groene Hart

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag kwam een cameraploeg brugklasser Hajar Nejmi, leerlingen van het Groene Hart, verrassen. Zij kreeg in de klas te horen dat ze door is naar de selectiedag van het televisieprogramma CupCakeCup. Deze dag vindt plaats op 18 september in het Amsterdamse Vondelpark.

Hajar zit in een tweetalige havo-/mavo-brugklas en volgde op het moment van de overval een dramales. Zij stond door de dramaopdracht al letterlijk in het middelpunt van de belangstelling en die belangstelling werd natuurlijk alleen maar groter, zodra de cameraploeg het lokaal in kwam.

De CupCakeCupwinnares van vorig jaar, Carmen Boekee, mocht de cheque die het toegangsbewijs voor de CupCakeCupselectiedag vormde, aan Hajar overhandigen. Dat was extra bijzonder aangezien ook Carmen leerling is van Groene Hart. Hajar was enorm verbaasd en blij verrast, waardoor ze eigenlijk ook niet meer wist wat ze moest zeggen. De school is uiteraard zeer trots op Hajar en wenst haar veel succes volgende week zondag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »