Lokaal Fonds steunt het Minifestival aan de Dijk

BARENDRECHT – Een lustrum dit jaar. Voor de 5e keer wordt het Minifestival aan de Dijk georganiseerd. Gastheer Paul Casteleijn wordt opnieuw bijgestaan door de mensen van Stichting Vollemaan en door enthousiaste vrijwilligers. Het festival is in de loop der jaren gegroeid tot een heus evenement en velen weten hun weg daar naar toe te vinden.

Wat de toegang betreft, voor kinderen is er een vrije entree, aan volwassenen wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 3,00. Dit bedrag is bij lange na niet toereikend om alle kosten te dekken. Maar er was goed nieuws. Coördinator Jannie de Vlaam bracht de boodschap dat het Lokaal Fonds voor Barendrecht graag een duwtje in de rug wilde geven door een donatie van €500,- beschikbaar te stellen.

Minifestival

Ondanks het feit dat het om een minifestival gaat heeft de organisatie er alles aan gedaan om een maximale prestatie te leveren. Het thema dit jaar is ‘Blik op oneindig’. Aan de acteurs, dansers, dichters, musici en storytellers de opdracht hier iets moois van te maken. Voor jong en oud, want er staat ook een kinderprogramma op de rol. Natuurlijk wordt er tijdens dit festival voor hapjes en drankjes gezorgd met als klapstuk ‘s-avonds (tegen betaling) het Eten aan de Dijk.

Foto: Coördinator Jannie de Vlaam bij de organisatoren van Minifestival aan de DijkBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »