Video: Verdacht gerommel aan auto's aan Van Ravesteyndreef

BARENDRECHT – [Video] Een bewoner van de Van Ravesteyndreef wil graag meer mensen waarschuwen voor auto inbrekers en dieven in Barendrecht.”Ik verzoek u het filmpje te plaatsen om mensen te waarschuwen. Uit camerabeelden is gebleken dat men vannacht (Maandag 15 augustus 2016) heeft geprobeerd mijn auto te stelen of in te breken.“, zo schreef de bewoner vandaag (Maandag 15 augustus 2016) aan BarendrechtNU.

De video toont een groepje van in ieder geval 4 mannen die door de straat lopen en zich verdacht ophouden rond de auto’s in de straat.

Zendertjes

Hierbij het filmpje van afgelopen nacht rond kwart over vier: poging diefstal en inbraak auto’s aan de Van Ravesteyndreef in Barendrecht. Het is duidelijk te zien dat men met zendertjes probeert de auto te openen.

De bewoner heeft de video beschikbaar gesteld aan de politie.

Update 17 aug: Volgens de inzender van de video lijkt het in dit geval toch niet om criminelen te gaan, maar jongeren uit de buurt: “De “daders” in het filmpje zijn bekend. Het bleek een jongen uit de straat met wat vrienden die na terugkomst van de vakantie wat biertjes op hadden en een app aan het uit proberen waren op auto’s.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »