Eerste zonnepaneel verkocht van zonnepark langs de Carnisserbaan en A15 in Barendrecht

BARENDRECHT – Sinds ongeveer 10:10 vanochtend (Zaterdag 20 februari 2016) zitten een aantal wijken en bedrijven in Barendrecht zonder stroom. Diverse meldingen komen er uit de wijk Vrijenburg en het naastgelegen bedrijventerrein Vaanpark. Het Inge de Bruijn zwembad zou ook zonder stroom zitten, bezoekers zijn uit het water gehaald.

Woningen langs de Voordijk (thv de wijk Vrijenburg) zitten eveneens zonder stroom. Ten oosten van de A29 heeft Peter Terlouw ook net geen stroom. De wijk Nieuweland heeft vervolgens weer wel stroom.

Netbeheerder Stedin heeft nog geen melding gemaakt. Het is nog niet bekend wanneer het probleem is opgelost. De hulpdiensten zijn om 10:22 op de hoogte gesteld van de stroomstoring.

Update 10:53: Stedin laat zojuist weten dat monteurs ter plaatse zijn voor herstel. In totaal zitten 1.500 aansluitingen zonder stroom.

Update 11:00: Eerste meldingen dat er weer stroom is in de wijk Vrijenburg.

Update 11:11: Netbeheerder Stedin heeft laten weten dat alle aansluitingen sinds 11:02 weer stoom hebben. De oorzaak was een defect in een elektriciteitshuisje.

Stroomstoring in Barendrecht. Voor een compleet overzicht: Wie heeft er momenteel geen stroom (straat/wijk) en sinds wanneer?

Geplaatst door BarendrechtNU.nl op zaterdag 20 februari 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »