12 en 13 juni: 1e Stepmarathon in Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni wordt de 1ste Stepmarathon in Barendrecht gehouden. Step mee met je klas of maak een team met vrienden of collega’s. Bedrijven, vrienden, familie, (jeugd)verenigingen, scholen, kerken: de Stepmarathon is voor iedereen! De opbrengst van dit superleuke, sportieve evenement is voor Woord en Daad.

Stepmarathons

De Nachtstepmarathon voor 13-88 jaar start op vrijdag 12 juni om 20.00 uur met de finish om 06.00 uur. Basisscholen groep 7 en 8 (10-12 jaar) starten op zaterdag 13 juni om 07.00 uur en finishen om 12.00 uur. De route voor beide marathons is hetzelfde: De start is bij Peter Terlouw aan de Voordijk en gaat voornamelijk over fietspaden door en rond de wijk Nieuweland.

Ieder teamlid stept een ronde en laat zijn kaart afstempelen bij de controleposten. Het team met de meeste rondes wint de beker! Het team met het hoogste bedrag aan sponsorgeld wint een mini tablet. Bij de Basisscholen ontvangt degene met de meeste rondjes een snoepverwennerij. Uiteraard is er voor alle deelnemers aan de Stepmarathon een mooi aandenken.

Aanmelden

Inschrijven kost minimaal €10,00 per persoon. Dit is inclusief eten en drinken tijdens marathon voor de deelnemers. Om dit bedrag te verhogen kun je je laten sponsoren door familie, buren of bekenden. Alle informatie en jouw team inschrijven kan via de website van de Stepmarathon Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »