Calvijn Groene Hart (Barendrecht) organiseert Dinnershow voor Roparun

BARENDRECHT – Op donderdag 12 maart 2015 organiseert Calvijn Groene Hart haar tweede dinnershow, waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk geld op te halen voor het Roparunteam van de ‘Kippenrenners’. De dinnershow omvat een avondvullend programma met afwisselende acts en culinaire hoogstandjes.

Klas 2 atheneumplus heeft voor het vak drama de opdracht gekregen deze show met het thema ‘De wereld is van iedereen’  te organiseren. Zowel de algehele aankleding als de acts zullen de sfeer van dit thema uitademen.

Optredens

Calvijn Groene Hart nodigt iedereen die mee wil genieten van deze geweldige avond van harte uit een plaats te reserveren via d.m.gooijer [@] calvijn.nl. De kosten voor zowel het eten als de bijbehorende, wervelende optredens bedragen slechts 25 euro per persoon. Aan de deur kunnen helaas geen plaatsbewijzen worden gekocht. De inloop start om 18.00 uur en 18.30 uur zal het fantastische programma starten, waarbij de leerlingen de eerste gang zullen uitserveren. De avond eindigt rond 21.30 uur.

Veiling

De school hoopt uiteraard zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen. Tijdens de avond zal er daarom ook een veiling plaatsvinden. Mocht u nog iets moois in uw bezit hebben wat de school kan veilen, dan kunt u dit doorgeven via bovengenoemd e-mailadres. Calvijn Groene Hart hoopt ook u graag op 12 maart aan de Haarspitwei 11 te mogen verwelkomen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »