Theater Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 21 maart staat Theater Het Kruispunt bol van de muziek. Harmonievereniging Barendrecht houdt die dag haar jaarlijkse muziekdag.

Iedereen is welkom en de deur staat van 12.00 tot 20.00 uur voor u open. U mag in en uitlopen zoveel en zo vaak u wilt, want de toegang van Het Kruispunt is de hele dag helemaal gratis.

Muziek

Het belooft dit jaar een extra groot spektakel te worden dat u niet mag missen. Er wordt afwisselend op het podium van de grote zaal en op een kleiner podium in de foyer continu muziek gemaakt, maar daar blijft het niet bij.

Speurtocht

Voor de jeugd is er een leuke speurtocht uitgezet door het hele gebouw, waarbij de vragen uiteraard gaan over muziek. Ook het uitproberen van diverse instrumenten hoort daarbij en mag je ook nog op de foto met een instrument naar keuze! Na afloop stop je je ingevulde formulier in een speciale bus en dan maar afwachten of je één van de mooie prijzen hebt gewonnen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Voor deze speurtocht wordt een kleine bijdrage gevraagd, maar aan het einde van de speurtocht is er voor iedereen een leuke attentie.

Muziekworkshop voor kleuters

Speciaal voor de kleuters is er 2 keer een gratis muziekworkshop. Zij gaan leren dat overal muziek in zit. Deze workshops zijn om 13:15 en om 15:30 en duren een half uur.

Hapjes

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U hoeft de hele middag en avond Het Kruispunt niet meer uit, want er zijn allerlei lekkere hapjes te koop bij een cateraar in het Theater.

Agenda

Schrijf dus deze datum vast in uw agenda. De komende tijd zal er af en toe een tipje van de sluier worden opgelicht over wat u allemaal kunt verwachten op 21 maart.

Kijk voor informatie over de vereniging op harmoniebarendrecht.nl. Alle 17 afdelingen zullen van zich laten horen deze dag. Aanmelden als lid secreatis@harmoniebarendrecht.nl Maria Prooi 0642412638Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »