BARENDRECHT – Wandelen met de hond, het hele gezin of samen met zijn tweetjes? Ontdek nieuwe plekken met het wandelboekje van de Winterse Wandel Weken. Als je hem in december koopt, krijg je het boekje van 2012 met 8 wandelroutes er gratis bij!

Winterse Wandel Weken

Met de Winterse Wandel Weken van Aad van Loon Sport kun je van november t/m april mooie wandelingen maken in de omgeving. De routes zijn tussen de 3 en 7 km lang en allemaal verschillend. Je wandelt in Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam. Op elke route wordt een aantal vragen gesteld, zodat je ze ook als speurtocht kunt lopen.

De wandelingen zijn gemaakt voor iedereen die in de wintermaanden bij lekker weer naar buiten wil. In het wandelboekje staan 8 leuke routes die gemakkelijk te wandelen zijn voor jong en oud. Op elke route zit een stempelplaats. Als voor 1 mei minimaal 6 van de 8 wandelingen gelopen zijn, krijg je een leuk cadeautje van Aad van Loon Sport.

De stempelplaats op de route is een leuke horecagelegenheid aan het begin (en eind) van de route. Zo kun je er een gezond en gezellig uitje van maken. Je bepaalt zelf wanneer, met wie en hoe snel je gaat wandelen.

Aanbieding

Het wandelboekje kost € 12,50. Als je voor 1 januari 2015 inschrijft, krijg je het wandelboekje van 2012 met 8 andere wandelroutes t.w.v. € 12,50 er gratis bij. Leuk voor jezelf of om weg te geven.

Inschrijven

Inschrijven kan bij Aad van Loon Sport aan de Maasstraat 28a, bij Sport en Welzijn in zwembad de Fakkel in Ridderkerk en via de website www.wintersewandelweken.nl. Hier vind je ook uitgebreide informatie over het evenement.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »