De Likt, Special Steve en Jon Bovi in De Beuk Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 18 oktober staan er in Poppodium De Beuk drie top acts: De Likt, Special Steve en Jon Bovi. Of je nou van originele raps, vette gitaren, of dansbare beats houdt, deze avond mag je niet missen.

De Likt

Vanuit het niets is een uitspraak die te vaak en te makkelijk gebruikt wordt in de muziek, maar de jongens van De Likt komen er dicht in de buurt; Binnen een jaar sleepten ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland de Muzikantenprijs in de wacht en stonden ze op festivals als Oerol, Metropolis en Bevrijdingsfestival. Hun opvallende mix van pompende, funky beats en harde, ritmische raps werkt verrassend goed. Ook het publiek van deze drie jonge honden laat zich niet in een hokje duwen. Hippe studenten, vastgeroeste hiphopheads, rauwe rockers; Allemaal werden ze meegesleurd in de energieke show van De Likt.

Special Steve

Special Steve laat je de Rotterdamse versie van stoner-rock ervaren. Een krachtig en dynamisch repertoire en een intimiderende live-performance grijpen je als dit trio op het podium ziet staan. Bands als Queens of the Stone Age en Red Fang zullen al snel van je tong rollen. Toch heeft deze band met hun catchy hooks en verrassende riffs een eigen muur van geluid

Jon Bovi

Jon Bovi noemt zijn stijl zowel retro als futuristisch. Zijn muziek karakteriseert zicht door invloeden van techno, minimal, house, klassieke muziek en 80’s. Hij wil de muziek een verhaal laten vertellen, dus niet alleen een catchy loop die zich blijft herhalen. Jon steekt een hoop tijd in zijn zoektocht naar muziek voor in zijn DJ sets, hij vermijdt hierbij de hits en koopt de elektronische muziek die hem aanstaat.

Entree

Entree voor deze avond is 5 euro en 4 voor leden van De Beuk, de deur gaat open op 21:30 waarna om 22:00 uur de eerste act zal beginnen. De Beuk is hèt poppodium van Barendrecht en wordt volledig gerund door vrijwilligers. De Beuk is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 55 te Barendrech, kijk voor meer info op beukonline.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »