BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag, 21 juni, is de Skatejam in Barendrecht. Een skatewedstrijd voor vier categorieën: steps, skateboard, BMX en inline. Op het blauwe skatepark aan de Henry Dunantlaan strijden de deelnemers voor de winst. Om 11.00 uur start het toernooi voor de steps en om 13.00 uur starten de boarders, BMXers en de inliners. De skaters van Snotnose zullen gedurende de dag enkele demo’s rijden.

De Skatejam wordt georganiseerd door Skate Unit Barendrecht (SUB), ondersteund door het jongerenwerk van Stichting KijkopWelzijn. SUB bestaat uit een groep enthousiaste jongeren die zich willen inzetten voor de skatesport in Barendrecht.

Wil je nog meedoen aan de Skatejam? Dat kan, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in via: jongerenwerkbarendrecht.nl. Deelname kost € 2,00 en dient bij aanmelding op de dag van de Skatejam aan de wedstrijdleiding te worden betaald. Natuurlijk is ook iedereen welkom als bezoeker van 11.00 tot 16.00 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »