Maandag 7 juli opent Inge de Bruijn de Zwem4Daagse in Barendrecht

BARENDRECHT – Maandag 7 juli om 18.00u opent Olympisch kampioene Inge de Bruijn en Paralympiër Chantalle Zijderveld de Zwem4Daagse in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht.

Inge de Bruijn –ooit begonnen bij Zwem- en Poloclub Barendrecht- is één van meest succesvolle Nederlandse Olympiërs aller tijden. Ze behaalde vier gouden, twee zilveren en twee bronzen Olympische medailles.

Chantalle Zijderveld zwemt bij de Nederlandse jeugdselectie gehandicapten zwemmers. Als 1 van de 14 van Johan Cruyff is ze ambassadeur van de Cruyff Foundation en zet ze zich in om kinderen met een handicap enthousiast te maken voor zwemmen.

Deelnemers aan de Zwem4Daagse in Barendrecht kunnen zich laten sponsoren voor de Cruyff Foundation.

De Zwem4Daagse is van 7 t/m 11 juli 2014. Iedereen die kan zwemmen, kan meedoen aan dit zwemfestijn. Schrijf je in met je gehele klas, samen met je collega’s of leg in je eentje de meters af! De banen kunnen gezwommen worden van 18.00 tot 19.30 uur.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar zpbhlproductions.zwem4daagse.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »