6 juni: Food Market voor de Kleine Duiker bij Portus Groene Hart

BARENDRECHT – Op 6 juni organiseren leerlingen uit 3 vwo van Portus Groene Hart in en om de school (Haarspitwei 11) een heuse Food Market. De opbrengst van dit evenement zal in zijn geheel ten goede komen aan de wederopbouw van recreatieboerderij De Kleine Duiker in Barendrecht.

Jong en oud is van 17.00 uur tot 20.00 uur van harte welkom om te genieten van allerlei lekkernijen die met liefde door de leerlingen bereid zijn. Daarnaast organiseren de leerlingen diverse spelletjes, muzikale optredens, is er een kindergoochelaar en als klap op de vuurpijl een loterij met mooie prijzen. Het belooft dus een smakelijke en gezellige gelegenheid te worden met voor elk wat wils.

De vwo’ers van Portus Groene Hart organiseren traditiegetrouw in hun tweede leerjaar als maatschappelijke stage een evenement voor een goed doel. Dit jaar was de keuze snel gemaakt toen bekend werd dat De Kleine Duiker getroffen was door een grote brand. De leerlingen steken hun handen uit de mouwen om van dit evenement een groot succes te maken en zoveel mogelijk geld op te halen voor de wederopbouw van de recreatieboerderij. Portus Groene Hart kijkt dan ook al uit naar alle bezoekers.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »