Nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis maandagavond 9 januari

BARENDRECHT Op maandag 9 januari 2023 is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Barendrecht van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis (Binnenhof 1, Barendrecht). Vorig jaar kon de nieuwjaarsreceptie niet doorgaan vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Dit jaar trapt de gemeente het jaar wel weer af met de traditionele nieuwjaarsreceptie.

U bent als inwoner van Barendrecht dan ook van harte uitgenodigd om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. “Samen met inwoners, maatschappelijk partners en ondernemers staan we graag stil bij afgelopen jaar. Uiteraard kijken we ook vooruit naar wat komen gaat.”, aldus het college van B&W: “Zien we u ook maandag 9 januari? Dan heffen we samen het glas.

Balies uur eerder dicht

Vanwege de nieuwjaarsreceptie zijn de publieksbalies maandag 9 januari vanaf 19.00 uur dicht. Hou hier rekening mee als u een document af wil halen. Uiteraard bent u vanaf 20.00 uur van harte welkom om het glas te heffen op een mooi 2023!

Foto (via: Gemeente Barendrecht): V.l.n.r Wethouders Dirk Vermaat en Miranda de Hoop, burgemeester Govert Veldhuijzen, gemeentesecretaris Gert-Jan Bravenboer en wethouders Margo Stolk en Lennart van der Linden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »