Discoavond van Danceclub The Hit zaterdag 3 sept. terug in Aksent na ruim 2,5 jaar afwezigheid

BARENDRECHT – Na een coronastop van ruim 2,5 jaar opent op zaterdagavond 3 september om 19.00 uur weer Danceclub The Hit de deuren van Activiteitencentrum Aksent in Barendrecht. Danceclub The Hit, de alcoholvrije disco voor mensen met een beperking gaat daarmee weer van start.

Er is direct een jubileum te vieren: The Hit bestaat in 2022 namelijk 25 jaar “Het belooft een fantastische avond te worden die feestelijk geopend wordt door zanger John van Krimpen. De bezoekers gaan, als vanouds, lekker dansen, polonaises lopen, meezingen en heerlijk bijkletsen met iedereen.

Het doel van The Hit is om mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking een ontspannen en gezellig avond uit te bieden. Het gezellige en zeer ervaren vrijwilligersteam kan niet wachten om weer aan de slag te gaan. Zij hebben de bezoekers van The Hit ontzettend gemist.

Meer informatie: the-hit.nl of via de Facebook pagina. Groepen graag vooraf aanmelden via danceclubthehit [@] gmail.com: “Na 2,5 jaar is het erg spannend hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. Vandaar dat we vragen om grotere groepen vooraf bij ons aan te melden.

Foto: Archieffoto van een discoavond bij Danceclub The HitBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »