Vrijwilligersmarkt in Het Kruispunt: Kennismaking met vrijwilligersorganisaties in Barendrecht

BARENDRECHT- Op zaterdag 21 mei zijn alle inwoners van Barendrecht van harte welkom in het gemeentehuis voor ‘Barendrecht Doet’. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u kennismaken met ruim twintig verschillende organisaties die zich inzetten voor de Barendrechtse samenleving.

Bezoekers kunnen zich breed oriënteren op zinvol en prettig vrijwilligerswerk dat past bij hen, hun talenten en hun levensfase. Wil men bijvoorbeeld iets sportiefs doen, iets bestuurlijks, iets voor het milieu of iets sociaals? Iedere week of liever af en toe? Welke organisatie geeft de ruimte om de eigen ambities waar te maken?

Er is voor iedereen een passend aanbod. Op deze informele middag helpen betrokken Barendrechters de bezoekers te ontdekken welk type vrijwilliger ze zijn. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Neem vooral een vriend(in) of buurtgenoot mee, want wie met twee personen komt, krijgt een kookboekje van MAMA’S cadeau. Daarnaast krijgt iedere bezoeker een goodiebag (zolang de voorraad strekt).

  • Datum: zaterdag 21 mei
  • Tijd: 12.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Gemeentehuis Barendrecht, Binnenhof 1

Artikelfoto: De vrijwilligersmarkt van Barendrecht in 2018, toen nog in Het Kruispunt (dit jaar in het gemeentehuis)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »