Gaatkensplas, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 28 december 2019 organiseert de jeugdafdeling van de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde een vogelexcursie rond de Gaatkensplas. De excursie is bedoeld voor de jeugd maar de ouders mogen ook mee.

De excursie begint op om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Zuider Carnisseweg van FN12/BSO Wiedewei (tegenover de ingang van de hockey) en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Geadviseerd wordt om warme kleren en schoenen aan te trekken en een klein rugzakje mee met een flesje water en een reep of koek mee te nemen. Je kunt een verrekijker lenen van de natuurvereniging maar je mag natuurlijk ook je eigen verrekijker meenemen.

Bij de excursie wordt je rondgeleid door echte vogelaars. Zij zullen je de vogels rond de Gaatkensplas laten zien en misschien ook in de Carnisse Grienden: “Hopelijk zullen we bijzondere wintergasten zien.” Omdat de ervaring leert dat de ouders van de deelnemers van de activiteiten van de Natuurvereniging ook vaak belangstelling hebben voor de natuur mogen zij gezellig mee.

Geïnteresseerd? Je kunt gratis mee. Geef je online op via de website van de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. (vermeld je naam en leeftijd en telefoonnummer van thuis) Deelname is beperkt, dus meld je snel aan.

« | »