30 nov: Opening van PopUpArtStore Barendrecht op de Middenbaan

BARENDRECHT – Op zaterdag 30 november 2019 wordt de PopUpArtStore Barendrecht officieel geopend. Van 12.00u tot 16.00u bent u van harte welkom voor het bezichtigen van de kunstwerken in de (tijdelijke) galerie op de Middenbaan. Tevens is er nieuw werk te zien in de etalages van nummer 50 en 50a op de Middenbaan.

PopUp ArtStores is een initiatief van de Gemeente Barendrecht, Culturele Alliantie en winkeleigenaren om het winkelgebied aantrekkelijker te maken door leegstaande etalages te voorzien van kunstobjecten van kunstenaars voornamelijk uit de BAR gemeenten. Eigenaren van de winkels hebben belangeloos hun pand tijdelijk ter beschikking gesteld om dit mogelijk te maken.

Opening

Om 13.00u knipt een bekende Barendrechter het lint door om de galerie officieel te openen! Geniet van een hapje en een drankje, waarbij de aanwezige kunstenaars uitleg geven over de tentoongestelde kunstwerken. Wees welkom!

Exposanten: Nuray Dal Yavuz, Arie van der Pijl, Rebecca Siccama, Lennie Visser

Elke 2 maanden zal de expositie wisselen met werk van echte Barendrechtse kunstenaars. Van schilderijen, tekeningen en sieraden tot beelden, linosnedes en toegepaste kunst.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »