Theehuys Polderzicht in de Zuidpolder (Dronefoto)

BARENDRECHT – Op zaterdag 21 september 2019 organiseert Theehuys Polderzicht een gezellige kraampjesmarkt. Van 10.00 uur tot 16.00 uur staan er op het plein voor het Theehuys meerdere kraampjes met diverse spullen te koop.

Tijdens het Kraampjesfeest is Theehuys Polderzicht (aan de 3e Barendrechtseweg 539) van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend voor koffie, thee, taart, lunch en borrel. Een greep uit de kraampjes die aanwezig zullen zijn:

Thee en taart

Een van de kraampjes is gevuld met het assortiment uit de theewinkel van Theehuys Polderzicht. Hier worden onder andere verse losse theesmaken, thee-accessoires, koffiebonen en cadeaupakketjes verkocht. Daarnaast kan de bijzondere ‘IJsthee Polderzicht’ geproefd en gekocht worden. Bij elke 10 euro die besteed wordt aan koffieen theeproducten uit de theewinkel, ontvangt men een theepresentje.

De befaamde boterkoek van het Theehuys is eveneens te verkrijgen, net zoals andere lekkere taartjes om mee te nemen of om gelijk op te eten.

Het Kwekerijtje

Ook Het Kwekerijtje, dat zich op het terrein van het Theehuys bevindt, zal aansluiten bij de kraampjesmarkt. Hier kunnen de bezoekers terecht voor een groot assortiment vaste tuinplanten en kan advies over de beplanting in de tuin worden verkregen.

Hondenverwennerij

Hondentrimsalon All for Dogs uit Barendrecht is eveneens aanwezig op het Kraampjesfeest. Hier kan men terecht met alle vragen en voor producten die te maken hebben met de verzorging van de hondenvacht. Ook kan hier een leuke cadeaubon gewonnen worden.

Daarnaast zal er om 11.00 uur en 15.00 uur een demonstratie hondentrimmen gegeven worden.

« | »