Middenbaan, Barendrecht

BARENDRECHT – Vandaag (Zaterdag 29 juni 2019) vinden in het centrum van Barendrecht diverse zomerfeest activiteiten plaats. In de Oude Dorpskern wordt om 12:00 uur het Zomerfeest geopend en gaat de oldtimer show van start. Op en rond de Middenbaan zijn eveneens smakelijke activiteiten, hier in Italiaanse sferen. Ook vindt het standwerkers-concours weer plaats.

Bekijk hier het volledige programma van de optredens en (kinder)activiteiten in de Oude Dorpskern.

Middenbaan

Binnen het thema Italië zijn op en rond de Middenbaan allerlei activiteiten te bezoeken (locaties). Er wordt een eet/smulroute aangeboden waarbij de bezoeker een viertal pleinen kan bezoeken.

Kruidvat/G&W (live cooking)

Verse pasta Parmagiano bereid door La Fresco, Tiramisu (Delicious), Italiaanse Grilworst (slagerij Hiel), IJsjes(Hemels), Pizza (Domino’s), Italiaanse drankjes (de Wijnkelder), Sushi (Sushi GoGo). De Alexanderhoeve laat verschillende kazen en lekkernijen proeven.

t Vlak

IJskoffie(De IJssalon), Olijvenbrood (bakkerij Pot), Pizza (Domino’s), ambachtelijk brood (Bakkerij Bussing).

Nabij de entree passage De Schalm/ voor Beter Horen

Verschillende soorten koffie van Illy en Italiaanse koekjes (In de Bonen), mascarpone soezen (Hollandse Heerlijkheid) en ananas (Jumbo).

tussen Albert Heijn en Spruit/ voor Unique Uitzendbureau

Barista met heerlijke koffies, Italiaanse delicatesse (Albert Heijn) , brood met zacht gegaard buikspek van de Green Egg (Spruit).

Smullen

Daarnaast laten De Weypoort speciale kazen proeven en bakkerij Uljee laat Italiaanse broden zoals bijvoorbeeld Foccacia en Ciabatta brood proeven. Bonheur by Lust en Lust delen ook schalen hapjes uit. De Turkse bakker levert heerlijke hapjes die worden uitgedeeld richting Beter Horen en richting het smulplein bij G&W/Kruitvat.

Vele food/horeca –ondernemers ondersteunen het Zomerfeest door zelf actief te zijn of door lekkernijen aan te bieden via onze promotiedames.

Hapjes en standwerkers-concours

Daarnaast zal er traditiegetrouw weer een standwerkers-concours worden gehouden en presenteren een twintigtal ondernemers zich via een kraam. Zij treden naar buiten met leuke verkoopacties.

Naast kramen van eigen ondernemers zullen er ook 2 à 3 externe bedrijven aanwezig zijn die gerichte Italiaanse producten gaan verkopen.

Freds Motoren is aanwezig met een aantal Vespa’s en Weijersauto met fiat-modellen op het Binnenhofplein.

De dag wordt muzikaal aangekleed door Ricco die zingt en gitaar speelt tussen

Tussen 12.00 en 16.00 uur loopt ook de Italiaanse kok Mat over de Middenbaan met muziek en deelt daarbij hapjes uit van de verschillende food leveranciers.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »