‘Slapen op straat’ langs de Oude Maas in Barendrecht

BARENdRECHT – In de nacht van 21 op 22 juni verandert een gedeelte van de Oude Maas in een krottenwijk. Jongeren uit verschillende kerken in Barendrecht organiseren samen een ‘Nacht zonder Dak’, van stichting Tear. Iedereen ouder dan 11 jaar kan zich hiervoor aanmelden via nachtzonderdak.nl/barendrecht.

Wat is het idee? Jongeren laten zichzelf sponsoren om een nacht in een zelfgebouwde hut van karton en plastic te slapen. Het geld wat daarmee opgehaald wordt, gaat naar projecten voor straatkinderen in India, Kenia en Bolivia.

Filmavond

We hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor dit mooie doel“, aldus de organisatie: “Daarom organiseren wij op 14 juni a.s. een Sponsor Filmavond. Start om 20:00 uur in de Triomfatorkerk. Toegangsgift hiervoor bedraagt € 5,- p.p. In de pauze verkopen we drinken en snacks voor € 1,- per stuk. Iedereen is welkom, gelovig of niet. Het is niet per definitie een event voor christenen.” De film die getoond wordt is ‘Belle en Sebastiaan’, leeftijdsgrens 10 jaar. Niet genoeg geld om met het hele gezin te komen? Iedereen is welkom, u mag geven wat u kunt missen.

Kun je niet komen? Geen probleem: personen en bedrijven die willen sponsoren kunnen dat doen via bovengenoemde website of door een bedrag over te maken naar NL 38 RABO 0326 5210 62 t.n.v. JmeO Heerde o.v.v. ‘gift voor Nacht zonder Dak Barendrecht’ (ook belastingaftrekbaar).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »