Winkelcentrum Carnisse Veste, Barendrecht

BARENDRECHT – Theater het Kruispunt presenteert op zaterdag 25 mei aanstaande in het kader van het project Theater het Kruispunt On Tour een theaterprogramma in Carnisselande. Het doel van Theater het Kruispunt is om (potentieel) publiek in Carnisselande kennis te laten maken met theater.

Kom en beleef de magie van jeugdtheater op een inspirerende plek; de Bibliotheek AanZet in Carnisselande en geniet van straatmuzikanten in Carnisse Veste. Theater het Kruispunt on Tour wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Barendrecht.

Het programma

Hakim – Hakim op z’n best
Za. 25 mei, 12.00/ 14.30 uur (locatie: bibliotheek Carnisselande)

Hakim, bekend van Sesamstraat, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met Hakim op z’n best is alles mogelijk. Toegang gratis, maar aanmelden verplicht via www.theaterhetkruispunt.nl/hakim  / 0180-615958. Er is plek voor max. 50 bezoekers.

De Flamingos
Za. 25 mei, 12.30/ 13.50 uur (locatie: bibliotheek Carnisselande)

Een mix van muziek én cabaret. De Flamingos spelen akoestisch en beschikken over een uitgebreid repertoire, van bekende smartlappen tot meezingers en top 40 hits. Alles driestemmig vertolkt. Voor elk wat wils: u vraagt, De Flamingos draaien.  Hun presentatie is humoristisch en stijlvol.

Mooi weer op straat
Za. 25 mei, 12.40/ 14.00 uur (locatie: in winkelcentrum Carnisse Veste)

Mooi Weer Op Straat brengt op instrumenten als accordeon, altsaxofoon, cajon en akoestische gitaar, dansbare Top40-hitjes, hiphop en house. Waar een DJ gebruik maakt van een mengtafel en grote boxen, mixt Mooi weer op straat met hun akoestische instrumenten de ene cover na de andere. Ze weten bij iedere gelegenheid de voetjes van de vloer te krijgen.

Ageeth de Haan – Dag zon, dag zee
Za. 25 mei, 13.00 uur (locatie: bibliotheek Carnisselande)

Dag zon, dag zee! is een sprankelend programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Het publiek mag meedoen of lekker luisteren, alles is goed. Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Toegang gratis, maar aanmelden verplicht via www.theaterhetkruispunt.nl/ageethdehaan  / 0180-615958. Er is plek voor max. 50 bezoekers.

« | »