Voetbaltoernooi voor meisjes onder 19 en 17 bij BVV Barendrecht op zaterdag 22 juni

BARENDRECHT – Op 22 juni vindt voor de tweede keer de Optima Akemann Girls Cup plaats op het terrein van BVV Barendrecht. Diverse landelijk bekende teams zullen aanwezig zijn vanaf 10.30uur en de laatste wedstrijden worden om 16.30 uur gespeeld.

Vier maanden voor aanvang van het toernooi hebben we het deelnemersveld compleet. We hebben nog meer aanmeldingen maar we mogen de grasvelden niet meer gebruiken”, aldus de organisatoren Kim Hendriks van Excelsior Barendrecht (foto) en Myrthe Prins van BVV Barendrecht (foto).

Vrouwenvoetbal

We verwelkomen teams uit de hoofdklasse en zelfs teams uit de 4e divisie bij de meisjes onder 17. Voor veel teams zal dit de laatste dag van het seizoen zijn. Nog een keer alles geven tegen gelijkwaardige tegenstanders”, aldus de organisatie. Dit jaar nemen naast BVV Barendrecht de volgende verenigingen deel aan het toernooi: ADO’20 Heemskerk, SC Buitenveldert Amsterdam, Delta Sports ‘95 Houten, Die Haghe Den Haag, Eldenia Arnhem, SC ‘t Gooi Hilversum, Saestum Zeist, Spartaan’20 Rotterdam, Stedoco Hoornaar en SC’t Zand Tilburg.

Ondersteuning van de teams

Met Mike Akemann hebben we een goede hoofdsponsor voor het toernooi maar we willen ook graag net zoals vorig jaar de deelnemers een lunchpakket aanbieden.” Sommige teams moeten lang reizen en het toernooi duurt een hele dag. Een aantal speelsters van Barendrecht MO19 en MO17 zullen op vrijdagavond de meer dan 300 lunchpakketten klaarmaken. De organisatie zoekt nog personen/instellingen/bedrijven die een bijdrage willen leveren: “Uw naam zal dan bekend worden gemaakt op het toernooi“. Nadere informatie en aanmelding kan via bvvgirlspower@gmail.com.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »