Zaterdag 22 dec: Santa Run Barendrecht vanaf het Doormanplein

BARENDRECHT – Zaterdag a.s. 22 december vindt voor de zesde maal de Santa Run van Barendrecht plaats. De opbrengst van deze run is, zoals gebruikelijk, bestemd voor Hospice de Reiziger, dat een aantal jaren geleden op initiatief van de Rotary club Barendrecht is opgericht.

Vanaf 12:00 wordt op het Doormanplein alles in gereedheid gebracht voor de ontvangst van honderden lopers in Santa pak. Er kunnen vanaf die tijd ook nog pakken gekocht worden door deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven. Vanaf ca. 13:30 uur zal er vrolijke kerstmuziek op het plein te horen zijn en om 15:00 begint het officiële programma. Burgemeester van Belzen zal de lopers toespreken en daarna begint de warming up door medewerkers van Aad van Loon sport.

Startschot

Om 15:30 zal de Burgemeester eerst de 5 km lopers en daarna de 3 km lopers wegschieten voor een loop door Paddewei, Molenvliet en Lagewei. De wandelaars gaan daarna weg voor een tocht door het dorp, waarbij o.a. over de Middenbaan en door Park Buitenoord wordt gelopen. Een grote groep vrijwilligers van het hospice heeft zich gezamenlijk ingeschreven om zo mee te dingen naar de speciale prijs voor de grootste groep deelnemers. Samen met vrienden en familie lopen zij mee met de familiewandeling van 3 km.

Terwijl de lopers onderweg zijn zal Shanty koor “De Hoekse Waard” de achterblijvers vermaken met hun aanstekelijke en meeslepende zang en muziek. Het shanty koor zal afwisselend met een DJ van OHIO de muziek voor de afterparty verzorgen en als alle lopers terug zijn zal rond ca. 16:30 de prijsuitreiking volgen. Daarna kan het nog lang gezellig zijn op het Doormanplein.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de 6e Santa run in Barendrecht ga dan snel naar santarunbarendrecht.nl en DOE MEE! Voor slechts € 5 ben je een Santa.

Wenskaarten

De Rotary club Barendrecht introduceert dit jaar als extra een wenskaarten actie. In de goodybag die na afloop wordt uitgereikt vind je een wenskaart die je ingevuld kun inleveren bij de Rotary club. Het is de bedoeling dat op deze kaart een wens geschreven wordt waarvan de realisatie ten goede komt aan de Barendrechtse gemeenschap. Uit de wensen die worden ingeleverd zal de Rotary club Barendrecht er tenminste één selecteren en zo goed mogelijk tot uitvoer brengen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »