Meezingen met Christmas Carols in de Dorpskerk tijdens WinterFeest

BARENDRECHT – Op zaterdag 15 november 2018 organiseert de afdeling klassieke zang van CultuurLocaal voor de zestiende keer een Carols dag in Barendrecht op zaterdag 15 december. Ben jij een enthousiaste zanger? Kom dan meezingen.

Ook dit jaar werkt CultuurLocaal samen met de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht. Deze Stichting verzorgt het jaarlijkse Winterfeest, waarbij de dorpskern van Barendrecht wordt omgetoverd in een kerstplaatje á la Charles Dickens. Wat past daar beter bij dan een concert met Christmas Carols in de historische Dorpskerk van Barendrecht?

Koorervaring

Iedereen met enige koorervaring kan meedoen. Samen vormen de deelnemers voor deze gelegenheid het Groot Barendrechts Carols Koor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent klassiek zang bij CultuurLocaal. De begeleiding is in handen van organist Rien Donkersloot. Voor het instuderen van de moeilijke partijen zijn er MP3 bestanden beschikbaar.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. De kosten voor actieve deelname bedragen € 19,50 (inclusief bladmuziek, mp3 en lunch). Aanmelden is mogelijk tot 8 december via carolsinbarendrecht@gmail.com.

Programma

  • 09:30-10:00 uur: inloop met koffie in de Baerne, Buitenlandsebaan 1 te Barendrecht
  • 10:00-12:30 uur: instuderen muziek
  • 12:30-13:15 uur: gezamenlijke lunch
  • 14:00-14:45 uur: generale repetitie in de Dorpskerk
  • 15:00-15:45 uur: concert


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »