Kerstmarkt met levende kerststal bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op vrijdag 14 december organiseert de Kleine Duiker van 15:30 tot 20:30 uur een gezellige sfeervolle kerstmarkt. Vanaf het moment dat u het terrein betreedt voelt u zich in kerstsferen. De kerstbomen en de lichtjes wijzen u de weg naar de kerstkramen. De toegang is gratis.

De kramen hebben een gevarieerd aanbod met artikelen waardoor iedereen zijn kerstcadeautjes in kan slaan. Om een idee te geven van wat u kan verwachten licht de organisatie nu alvast een tipje van de sluier op: Er zijn onder andere kramen met woonaccessoires, authentieke olijfolie en andere producten uit Andalusië, kerstkransen, kerstversiering, schapenkaas, speelgoed, kerstkaarten, wijn, sieraden, fair trade producten, producten van wilgentenen en Atelier du pain is er met een variatie aan ambachtelijke broden. En dit is nog maar een greep uit de vele kerstkramen.

Kerststukjes maken, marshmallows en muziek

Ondertussen kunt u genieten van de levende kerststal, live gezongen Christmas Carols en jong en oud kunnen met de kerstman op de foto. Terwijl u winkelt, worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd zoals kerststukjes maken, knutselen en marshmallows warmen in het vuur.

Mocht u na het inslaan van de laatste kerstcadeautjes honger hebben gekregen, dan kunt u met de hele familie gezellig een hapje kan gaan eten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »