Santa Run deelnemers wandelen en rennen €7.500 bij elkaar voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – Op 22 december zal de Rotary club Barendrecht voor de zesde maal de Rotary Santa run organiseren. Het evenement wordt jaarlijks groter (foto’s) en er worden dit jaar weer honderden deelnemers verwacht, die in een kerstmanpak door Barendrecht zullen wandelen of hardlopen.

De opbrengst van de Santa run komt ten goede aan hospice “De Reiziger” in Barendrecht, het bijna thuis huis dat zijn bestaansrecht sinds de opening in 2016 ruimschoots heeft bewezen. Vorig jaar kon de Rotary club Barendrecht meer dan  7.500 doneren dankzij de vele deelnemers aan de Santa run. “Dit jaar hopen we op een nog grotere opkomst“, aldus de Rotary.

Routes

Er zijn hardloop routes van 3 km en 5 km en er is een wandeling door het dorp van 3 km uitgezet. De start vindt zoals gebruikelijk rond 15:00 uur plaats op het Doormanplein.

Reserveer de datum (22 december 2018) vast in uw agenda. Aanmelden is op dit moment nog niet mogelijk, maar is t.z.t. mogelijk via de website van de Santa Run Barendrecht.

Wilt u niet meelopen, maar wel helpen bij de organisatie, stuur dan een email aan Santarun@rotarybarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »