Beach handbal weekend bij Savosa op sportveld achter Aksent

BARENDRECHT – Bij handbalvereniging Savosa wordt dit weekend een voor de derde keer een Beach handbal toernooi georganiseerd. Vanavond, morgen (Zaterdag 30 juni 2018) en zondag worden er doorlopend handbalwedstrijden gespeeld op de twee zandvelden op het sportveld achter sporthal Aksent. Teams uit de regio zullen meedoen aan het toernooi.

Er werd vanochtend, onder een brandende zon, al hard gewerkt om het grote zandveld te maken. De vrachtwagen ladingen zand werden netjes over het veld verspreid om er twee speelvelden van te kunnen maken.

Update, foto’s: Beach handbal weekend 2018 bij Savosa

Beach toernooi

Savosa: “Dit jaar organiseren wij dit event al weer voor de 3e keer. Daarnaast wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Zoals voorgaande jaren is er ook weer een braderie, kan je weer geschminkt worden en nog veel meer leuke attracties.

Vrijdagavond spelen de Dames A en Dames 2 tussen 19:00 en 21:45 uur. Zaterdag wordt er tussen 9:00 en 21:30 uur gespeeld. Zaterdagochtend door de Dames B (2) en Heren B, in de middag gemengd D en Heren C en in de avond recreanten dames en heren. Zondagochtend spelen de Dames B en C (2) en zondagmiddag zijn gemengd E en dames C (1) aan de beurt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »