http://barendrechtnu.nl/nieuws/aankondigingen/26389/woensdagmiddag-20-juni-kennismaken-met-muziek-bij-de-harmonievereniging-barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 20 juni staan om 14.00 uur de deuren van het Trefpunt wijd open om iedereen vanaf 6 jaar (ook volwassenen) kennis te laten maken met de veelzijdige muziek van Harmonievereniging Barendrecht.

Het OpstapOrkest laat u horen wat zij in korte tijd geleerd hebben op de verschillende instrumenten en u krijgt uitleg over het opleidingstraject van de vereniging. De vereniging streeft ernaar om iedere beginnende muzikant zo snel mogelijk mee te laten spelen in een groep of orkest en u zult ervaren hoe gemakkelijk dat gaat.

Kom vrijblijvend langs op 20 juni om 14.00 uur in het Trefpunt! Kijk voor informatie over de gehele vereniging op : www.harmoniebarendrecht.nl. Inlichtingen en aanmelden voor leerlingen en gevorderde muzikanten (volwassenen en jeugd) is mogelijk op (bijna) alle instrumenten in veel verschillende groepen of orkesten. Ook voor jeugdige en volwassen zangers en zangeressen is ruimte.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »