FOTO'S: Zonnige tweede wandeldag voor Avondvierdaagse deelnemers

BARENDRECHT – Vandaag (Dinsdag 1 mei 2018) zijn de inschrijvingen gestart voor de Avondvierdaagse in Barendrecht. “Van 11 tot en met 14 juni willen wij weer een prachtig feest neerzetten waar jong en oud van kan genieten“, aldus de organisatie.

Het bestuur van de Avondvierdaagse en het comité van Zwembad Inge de Bruijn zijn inmiddels druk bezig om zaken te regelen voor de komende avondvierdaagse. De deelnemende scholen en groepen zijn bij elkaar geweest voor een voorlichting.

Inschrijven

Het inschrijven kan op verschillende manieren;

  • Bij het Zwembad Inge de Bruijn aan de Hamburg 200 in Barendrecht kosten € 6,00
    • Maandag t/m donderdag van 09.00 tot 20.30 uur en vrijdag t/m zondag van 09.00 tot 14.00 uur, u ontvangt als extra een kaartje waarmee twee personen kunnen zwemmen voor de prijs van 1 persoon.
  • Via de website a4dbarendrecht.nl, kosten € 5,00
    • U kunt u inschrijven via het formulier op de website, als u de betaling heeft gedaan ontvangt u per mail het inschrijvingsbewijs.
  • Ten slotte kunt u ook op de start avond tussen 18:00 en 18:30 uur inschrijven bij de tafel van de organisatie. U betaald dan € 6,00.

Reclame

De organisatie biedt de mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie te promoten tijdens het evenement: “We doen dat door op de vlaggen die we gebruiken ruimte aan te bieden voor uw bedrijf of organisatie. De kosten voor deze reclame is eenmalig €250,00 de reclame is jaren te zien op de vlaggen

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van reclame, neem dan contact op met de organisatie via barendrecht.wandelt@live.nl Wilt u zich op een andere manier profileren op dit evenement, dan kunt u ook uw voorstel mailen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »