Terugblik op Sportfeest met 140 kinderen in De Driesprong

BARENDRECHT – De Buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor organiseren elke schoolvakantie een sportfeest voor alle kinderen uit Barendrecht. In de meivakantie vinden er op dinsdag 8 mei 2018 twee activiteiten plaats.

In de ochtend is er een sportinstuif voor de peuters en kleuters (2-6 jaar) in sporthal de Driesprong en in de middag is het de beurt aan de basisschoolkinderen van 7-12 jaar oud bij kinderboerderij de Kleine Duiker in Barendrecht. Inschrijven en betalen (€1 per activiteit) voor beide activiteiten kan aan de deur.

Sportfeest voor kinderen van 2 t/m 6 jaar oud

Op dinsdag 8 mei 2018 vindt er weer een leuke editie plaats van het peuter / kleuter sportfeest in gymzaal De Driesprong, Marijkesingel 20 in Barendrecht. De kinderen worden uitgedaagd met leuke spel en sportonderdelen. Het feest is van 09:30 tot 11:00 uur. Voor het eerst zal ook de nieuwe stormbaan in de hal zijn, plezier gegarandeerd!

Sportfeest voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Op dinsdag 8 mei 2018 vindt de editie van het sportfeest voor kinderen van 7-12 jaar oud voor het eerst plaats bij kinderboerderij de Kleine Duiker in Barendrecht. Alle kinderen worden uitgenodigd om te komen sporten op het sportfeest van 13:00 tot 15:00 uur: “We zullen gaan kanoën, boogschieten en een sporttoernooi organiseren op het veldje bij de kleine duiker. Let op, zwemdiploma verplicht!

Voor meer informatie en/of (vooraf) aanmelden voor beide feesten, zie marlyneinenoutdoor.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »