Eerste Beach Tennis toernooi op Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – Op vrijdag 8 juni vindt de 3e editie plaats van het Beach Tennis Toernooi in Barendrecht. Het gratis toernooi wordt gespeeld op de zandvelden van Sportpark de Bongerd. Na het succes van de vorige edities in de zomer en winter wordt er wederom op echt zand Beachtennis gespeeld.

Deze editie staat volledig in het teken van het ‘Barendrechts Mix 2vs2 Kampioenschap’. In vaste koppels zal tussen 18.00 en 22.00 uur worden gestreden om de cup. Tussen de wedstrijden door zal er voldoende mogelijkheid zijn voor een zomers drankje en een lekker hapje.

Toernooi

Aan het toernooi kunnen maximaal 32 koppels deelnemen, de koppels* zijn niet verplicht om lid te zijn van de plaatselijke tennisvereniging.

*Let op, aanmelden kan per koppel en de samenstelling moet uiteraard bestaan uit één dame en één heer van minimaal 18 jaar en/of ouder. Enkele aanmeldingen worden door de organisatie gekoppeld aan een teamgenoot! Inschrijven kan via: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl

Het toernooi vindt weer plaats middels een samenwerking tussen Tennisvereniging Barendrecht, Tennisvereniging Smitshoek, korfbalvereniging Vitesse, de KNLTB en Buurtsportcoach KijkopWelzijn.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »