Voetbalclinic voor meiden van 6 t/m 15 jaar: "Meidenvoetbal een boost geven op sportpark De Bongerd"

BARENDRECHT – Op woensdagmiddag 9 mei wordt er speciaal voor meiden tussen 6 en 15 een clinic meidenvoetbal gegeven bij BVV Barendrecht.

De voetbalvereniging heeft nu al een omvangrijke afdeling voor vrouwenvoetbal, met onder meer het combinatieteam Excelsior-Barendrecht in de Eredivisie Vrouwen. De vereniging zoekt nu ook nieuwe meiden die willen (leren) voetballen op sportpark de Bongerd.

Meidenvoetbal

Komend seizoen wil de club het meidenvoetbal op sportpark De Bongerd een boost geven! Dit betekent dat er ruimte komt voor extra meidenteams (zowel prestatief als recreatief niveau), keus voor een mix-team of meidenteam (t/m O12 altijd mix) en gezamenlijke activiteiten voor dames/meiden.

Spreekt dit je aan? Kom dan naar de clinic meidenvoetbal die BVV Barendrecht op woensdag 9 mei van 13.00 tot 15.00 uur organiseert op sportpark De Bongerd. Een aantal dames van Excelsior/Barendrecht staat klaar voor een leuke en sportieve middag en je kunt vragen stellen aan de trainers. Inschrijven voor de voetbalclinic kan via een online formulier. “Wellicht zien we jou dan volgend seizoen terug in het rood/wit van Barendrecht!

Artikelfoto via: Nieuw dameselftal ‘Excelsior Barendrecht’ wint oefenwedstrijd van BVV JO15-1 op de Bongerd

« | »