Aanmelden: Koningsdag Kindervrijmarkten in het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – Op Koningsdag 2018 (vrijdag 27 april) kunnen kinderen deelnemen aan een kindervrijmarkt. In het centrum van Barendrecht kan dat op twee locaties: in de Oude Dorpskern of op/rond de Middenbaan.

Aanmelden voor een plekje op de kindervrijmarkt in de Oude Dorpskern kan telefonisch via 0180-611924 (mevr. A. de Boom).

Centrum Barendrecht

De kindervrijmarkt in het (winkel)centrum van Barendrecht is van 10:00 tot 16:00 uur. Aanmelden is mogelijk via de inschrijfformulieren die in de winkels op de Middenbaan liggen. Een ingevuld formulier kan worden ingeleverd bij Shoeby, je ontvangt dan direct een plaats-nummer. Kinderen t/m 12 jaar mogen deelnemen. Ze moeten zelf een kleedje meenemen.

Er is in totaal plaats voor 150 aanmeldingen. Voorgaande jaren waren er alleen plaatsen op de Middenbaan, dit jaar zijn er ook plekjes beschikbaar aan het Onderlangs en ‘t Vlak.

Opmerking: Informatie over een eventuele kindervrijmarkt bij VV Smitshoek was op het moment van schrijven nog niet beschikbaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »