Sinterklaas en zwarte pieten

BARENDRECHT – Sinterklaas zet dit jaar op 16 november weer voet op Nederlandse bodem. Na zijn intocht in Groningen, wat op de televisie uitgezonden wordt, reist Sinterklaas stad en land af om alle kinderen van Nederland een bezoek te brengen. Zo ook aan Barendrecht.

Intocht Centrum (gemeentehuisplein/middenbaan) Barendrecht

Om 13.30 uur start het programma op het plein voor het Gemeentehuis, aan de Binnenhof 1 te Barendrecht. Burgermeester van Belzen zal Sinterklaas welkom heten in Barendrecht waarna Sinterklaas en zijn Pieten door het winkelcentrum van Barendrecht lopen, onder muzikale begeleiding van de Pietenband.

Zaterdag 23 november zal Sinterklaas met zijn Pieten van 13.00 tot 17.00 uur in het winkelcentrum zijn. Alle kinderen mogen natuurlijk een handje komen geven en krijgen van de Pieten een handje pepernoten!

Op zaterdag 30 november houdt Sinterklaas zijn receptie op de Middenbaan. Papperazzi Piet maakt foto’s van alle kinderen, samen met Sinterklaas of een Piet. Deze foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina: Sinterklaas in Barendrecht.

Intocht Carnisselande (Carnisse Veste) Barendrecht

Op zaterdag 16 november zijn er vanaf 11:00 (tot 16:00) uur pieten aanwezig in winkelcentrum Carnisse Veste: pepernotenpret met heel veel pieten. Sinterklaas wordt om 12:00 uur verwacht in de Carnisse Veste. Gedurende de dag, tot vier uur ‘s middags, zie je in het winkelcentrum onder andere: De Zwarte Pieten Express, circuspieten, ballonpieten, danspieten(street en breakdance) en nog veel meer.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »