Grote stapel kerstbomen in vlammen op langs de Portlandse Baan

BARENDRECHT – Op woensdag 3 en donderdag 4 januari om 19.30 uur is in Albrandswaard de traditionele kerstboomverbranding. Op donderdag 4 januari zal er ook een kerstboomverbranding plaatsvinden langs de Portlandse Baan thv de gemeentegrens met Barendrecht.

Op donderdag 4 januari steekt de brandweer van Albrandswaard om 19.30 uur de kerstboomstapel aan op het grasveld tegenover het uitrenveld aan de Portlandse Baan, de eilanden Amber en Kwarts (terrein voormalige bibliotheek).

Rhoon en Poortugaal

Op woensdag 3 januari steekt de brandweer van Albrandswaard om 19.30 uur ook al kerstboomstapels aan op de volgende locaties (Update 3 jan, 10:15: “De kerstbomenverbrandingen in Rhoon en Poortugaal gaan van vanavond (Donderdag 28 december 2017) NIET door ivm de harde wind. Samen met de burgemeester is hiertoe besloten omdat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden. De bomen kunnen wel gewoon ingeleverd worden op de locaties aan de Landweg (Poortugaal) en bij de sporthal (Rhoon)“, aldus Brandweer Albrandswaard):

  • op het grasveld naast de sporthal (Rhoon)
  • op het parkeerterrein naast het korfbalveld, nabij Landheer (Poortugaal).

Op zowel woensdag 3 als donderdag 4 januari kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur uw kerstboom inleveren op de hierboven genoemde locaties tegen een vergoeding van €0,50. Het is ook mogelijk om op woensdag 3 januari je kerstboom voor €0,50 per stuk in te leveren op één van de 11 locaties in Barendrecht, deze bomen zullen niet worden gebruikt voor de kerstboomverbranding (meer info).

Update 4 jan, 17:15 uur:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »