Energie Kerstloop

BARENDRECHT – Zondag 24 december 2017 organiseert atletiekvereniging C.A.V. Energie voor de zestiende maal de Energie Kerstloop, een KNAU-wegwedstrijd en prestatieloop over een afstand van 10 Engelse Mijl (16,1 kilometer). Prestatielopers kunnen ook kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer.

De deelnamekosten zijn €7,50 (na-inschrijving): deelname staat open voor vrouwen en mannen, voor wedstrijdatleet en prestatieloper, voor jong en oud; kortom voor een ieder, die 5.000, 10.000 of 16.100 meter wil hardlopen. Voorinschrijving kost €6,00 en is tot en met vrijdag 22 december 2017 mogelijk via inschrijven.nl.

Startplaats en parcours

De start van alle afstanden vindt om 11.00 uur plaats op de kunststofatletiekbaan van atletiekvereniging Energie op het sportpark De Bongerd te Barendrecht. Een snel parcours voert de deelne(e)m(st)ers vanaf het sportpark De Bongerd over brede fietspaden tussen Barendrecht en Ridderkerk. Na afloop is er in de gezellige kantine van Energie alle gelegenheid om onder genot van een kopje warme chocolademelk bij te komen en van de prijsuitreiking te genieten.

Nadere informatie

Na-inschrijven en ophalen startnummers kan vanaf 9.30 tot 10.45 uur in de kantine van atletiekvereniging Energie op het sportpark De Bongerd, Dierensteinweg 10, 2991 XJ Barendrecht.

Voor wedstrijdatleten zijn er naast de hoofdprijzen in de overall dames- en heren categorie tevens prijzen beschikbaar in een aantal “master klassen” bij zowel dames als heren. Er is voor iedere deelne(e)m(st)er sportdrank aan de finish en een mooie herinnering. Voor de winnaars op de 5 en 10 km is er ook een prijs. Prijsuitreiking is circa 13.00 uur, prijzen moeten persoonlijk worden afgehaald. Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.

Meer informatie kunt u op de website van Energie (www.cavenergie.nl) inwinnen of telefonisch 0180-617023 – clubgebouw van Energie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »