17 dec: Gratis musical 'Kerst op z'n kop' door kinderen van 4 t/m 12 jaar in Carnisse Haven

BARENDRECHT– Zondag 17 december a.s. is iedereen om 16.00 uur van harte welkom om met elkaar de musical ‘KERST OP Z’N KOP’ bij te wonen. De musical wordt uitgevoerd door een groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in kerkelijk centrum Carnisse Haven aan de Noordersingel 30 te Barendrecht.

De toegang is gratis, de deuren zijn vanaf 15.30 uur geopend. Het kinderkoor Ziezo o.l.v. Anneke Reijnders verleent medewerking aan deze bijzondere musical.

Kerstmusical

Afgelopen maanden hebben de kinderen hard gerepeteerd! Alle gedachten en beelden van Kerst die kinderen hebben, passeren de revue: de kerstboom, de herdertjes, het lekkere eten, het Kindje in de stal maar… ook de Koning van de vrede tijdens de Romeinse overheersing.

Wat vieren we nu eigenlijk met Kerst? In deze musical gaat KERST OP Z’N KOP! Na de musical zal bij de uitgang worden gecollecteerd voor Stichting Teach in Nepal. Stichting Teach traint zondagschoolonderwijzers, maakt zondagschoolmaterialen in de Nepalese taal en organiseert kinderprogramma’s  en clubs. Daardoor krijgen ook kinderen in Nepal het kerstverhaal in eigen taal te horen! Voor meer informatie: Cynthia de Voogd, kerstmusicalch@gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »