Overzicht: Halloween activiteiten en Trick-or-Treats in Barendrecht

BARENDRECHT – Officieel valt Halloween op dinsdag 31 oktober, maar in Barendrecht vinden de Halloween activiteiten voornamelijk in de week ervoor plaats. In diverse wijken zal er weer een ‘Trick-or-Treat’ worden georganiseerd waarbij kinderen langs de deuren gaan om snoep op te halen. Ook een aantal bedrijven haken in op Halloween en organiseren een activiteit.

Ontbreekt er een Halloween activiteit in onderstaand overzicht? Activiteiten en details insturen kan via de contactpagina (wat, waar, voor wie).

Halloween activiteiten

Bovenaan in het overzicht staan de activiteiten ‘in de wijk’, onderaan in het overzicht staan alle andere activiteiten (waaronder ook betaalde):

Datum/tijd Wat, waar, voor wie
Vr 27 okt
18:00
Halloween in de Meeren wijk. Kinderen komen (verkleed) langs de deuren. Als de kinderen mogen aanbellen kan de flyer die is bezorgd voor het raam worden gehangen.
Vr 27 okt
18:30
Halloween in de wijk Vrijenburg: De kinderen uit de wijk komen verkleed langs de deuren. Meedoen kan door de bezorgde flyer voor het raam te hangen. Spannende acts zijn van harte welkom, wanneer jij je dus geroepen voelt om groot maar ook klein de stuipen op het lijf te jagen. (meer info)
Za 28 okt
18:30 – 20:00
Halloweenfeest in het Land van Barendreght voor alle kinderen uit de wijk. Om 18:15 verzamelen alle verklede kinderen in de speeltuin op de groenstrook voor een groepsfoto, hierna zal het feest beginnen.
Za 28 okt
18:45
Halloween in de Oranjespeeltuin. Om 19.00 uur begint de optocht door de Oranjewijk. Voor het mooist verklede kind en de mooist verklede ouder is er een leuke prijs. Zie ook: Spoken en griezelen tijdens Halloween in de Oranjespeeltuin
Za 28 okt
18:45
Halloween in de Akkers wijk. Vanaf 18:45 verzamelen op het speelpleintje bij de Moekestorm-Akker. Aanmelden als ‘Halloween’-huis kan via e-mail, meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van de organisatie.
Za 28 okt
19:00 – 22:00
Trick-or-Treat in de wijk Nieuweland (Noord). Kinderen uit de wijk gaan langs de deuren. Deelnemende huizen kunnen zich online aanmelden zodat de kinderen weten waar ze kunnen aanbellen. Meer info over het aanmelden staat op de flyer die verspreid is in de wijk.  (Deelnemende straten liggen binnen het ‘vierkant’: Voordijk, Ouvertureweg, Triangelweg en Sweelincklaan + Bachlaan, Vioolhof, Muziekplein en Klavecimbelweg.
Za 28 okt
Vanaf 19:00
Trick-or-Treat in de wijk Nieuweland (Zuid) voor kinderen uit de wijk. Informatie verspreid in de wijk d.m.v een flyer.
Za 28 okt
19.00-20.30
Halloween op Gaatkensoog. Kinderen gaan langs de deuren van versierde huizen. Flyers met meer info zijn verspreid op het ‘eiland’.
Za 28 okt
Avond
Halloween in Portland (Rhoon). Mogen kinderen bij u aanbellen, print dan de volgende flyer uit en hang die voor uw raam; “Of ga los met versieren om de kids een spannende avond te laten beleven”
 Andere Halloween activiteiten:
Vr 27 okt
19:00 – 22:00
Halloween Zwemdisco in het Inge de Bruijn zwembad. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kaartjes €8,50 per persoon, inclusief een glaasje heksenbrouwsel en griezelsnoep. (meer info)
Za 28 okt
21:30 tot 2:00
Op 28 oktober is Poppodium de Beuk omgetoverd tot het Barendrechtse kerkhof! Ouderwets griezelen in de beuk met verschillende DJ’s. Kom verkleed en dan maak je misschien kans op mooie prijzen! Entree: Niet leden 5,- euro Leden 3,- euro (meer info)
Do 26 okt
19:00 – 21:00
Halloween Horrortocht in en rond de Makro Barendrecht. Inschrijven bij de klantenservice. (meer info)
Za 28 okt
15:00 – 20:00
Halloween Fright Night bij Karwei Carnisselande: Kom gezellig griezelen voor jong en oud! Compleet met leuke activiteiten en workshops: Maak kennis met exotische dieren, puzzel je weg door de escape ervaring, doe mee aan workshops en geniet van beestachtig lekkere hapjes! (meer info)

Zie ook de foto’s van Halloween 2016 in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »