Woensdag 1 nov: Kindervoorstelling (4-8 jaar) de Speelfabriek met Tante T in De Baerne

BARENDRECHT – Op woensdag 1 november om 14:30 uur staat de Speelfabriek van Tante T weer in De Baerne voor een leuke kindervoorstelling. Gitaardocent Tom a-Tjak van CultuurLocaal is erbij voor de muzikale omlijsting.

Wist je dat Tante T in een Speelfabriek woont? In dit huis heeft elke deur een andere kleur en is van alles te beleven! Samen met het publiek opent Tante T de deuren en worden er allerlei avonturen beleefd en prachtige verhalen verzonnen. Wie weet komt er wel bijzondere visite!

Speelfabriek

Je wordt uitgenodigd om mee te spelen, alles mag en niets is te dol. Tom A-Tjak verzorgt met zijn gitaar de muzikale begeleiding. Doe je mee?

Tante T neemt jullie mee op reis door haar huis. Durf jij een deur open te maken van haar ‘Speelfabriek’? Wie weet beleven we wel een groot avontuur in een land vol met snoepjes of komen we een draak tegen op zolder. Alle scènes die we samen spelen worden ter plekke geïmproviseerd, waardoor geen voorstelling hetzelfde is! De Speelfabriek is speciaal voor kinderen tussen 4-8 jaar, maar ook voor hun ouders.

De voorstelling is op woensdag 1 november van 14:30 tot 15:30u in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Kaartjes kosten €4 per kind en zijn te reserveren via miranda@cultuurlocaal.nl Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Foto: Kinderen én volwassenen kunnen meedoen in De Speelfabriek (Fotograaf: Katja Poelwijk)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »