30 sept: Diacodoe voor jongeren, handen uit de mouwen voor iemand die hulp kan gebruiken

BARENDRECHT – Op 30 september organiseren de gezamenlijke Barendrechtse kerken een bijzonder evenement. In samenwerking met Stichting Present Barendrecht gaan jongeren vanuit alle kerken aan de slag tijdens de 1e Diacodoe.

Groepen jongeren van 12-24 jaar zetten zich praktisch in voor iemand die die hulp goed kan gebruiken. Er staan tuin- en klusprojecten op de rol (mouwen opstropen en gaan!) maar er wordt bijvoorbeeld ook een gezellige sport- en spelmiddag georganiseerd voor kinderen. Voor elk wat wils dus.

Meedoen

Natuurlijk hoef je niet bij een kerk te zijn aangesloten om mee te doen op deze dag. Ben je tussen de 12-24 jaar en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken op zaterdag 30 september? Meld je dan aan bij Present via info [@] presentbarendrecht.nl of stuur een app naar 06-11333830.

Present

De groepsgewijze aanpak en inzet van Present zorgt ervoor dat de activiteiten niet alleen fijn en nuttig zijn voor de mensen die hulp ontvangen. Ook voor de deelnemende jonge vrijwilligers is het gezellig en er is voldoende ruimte om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »