Jongerencentrum BLOK0180

BARENDRECHT – Productiehuis BLOKPUNT is een nieuw samenwerkingsverband tussen Theater het Kruispunt en BLOK 0180 van Jeugd & Jongerenwerk van Kijk op Welzijn.  Altijd al je kunsten op een podium willen vertonen, maar de mogelijkheid niet gehad. Dit is je kans. Productiehuis BLOKPUNT zoekt jongeren.

Wil je samen met anderen jongeren in de leeftijd van 14-22 jaar werken aan een eigen theatervoorstelling en kennismaken met acteren en dansen? Meld je aan. Theaterervaring is niet vereist, iedereen mag meedoen. Deelname is gratis, maar wees snel want er is plek voor 12 deelnemers.  Aanmelden kan via blok0180.nl

BLOKPUNT

Productiehuis BLOKPUNT heeft als missie het scheppen van een mogelijkheid om jongeren uit Barendrecht te stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het eerste wapenfeit van Productiehuis BLOKPUNT is een theaterproductie voor en door jongeren: Barendrecht Got Talent.

Samen met acteur/ theatermaker Armin Tashakoor gaan jongeren werken aan een snelle, moderne theaterproductie. Alle belangrijke facetten van het maken van een voorstelling komen aanbod. Zo krijgen de jongeren acteer- en danslessen en er wordt met de jongeren gesproken over de inhoud en thematiek van de voorstelling.

Kick-off

Op donderdag 7 september om 19.00 uur vindt in Theater het Kruispunt de Kick-off van Barendrecht Got Talent plaats. Vervolgens wordt er iedere donderdagavond (m.u.v. de herfstvakantie) afwisselend gerepeteerd in BLOK 0180 en Theater het Kruispunt. Op vrijdag 15 december, 20.00 uur is de theaterproductie te zien op het podium van BLOK 0180. Dit nieuwe initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »