Tweede Paasdag: Vier Pasen bij De Kleine Duiker!

BARENDRECHT – Maandag 17 april organiseert De Kleine Duiker allerlei activiteiten voor kinderen. Er zijn springkussens en je kunt er kanovaren, schminken, knutselen en natuurlijk eieren zoeken. Alle kinderen zijn welkom. Je hoeft je van te voren niet aan te melden. Een stempelkaart voor 7 activiteiten kost €3.50 (pinnen niet mogelijk). Dit is inclusief eieren zoeken.

De activiteiten vinden plaats tussen 11:00 en 16:00 uur. De Kleine Duiker is gelegen aan de 3e Barendrechtseweg 511.

Vrijwilligers

De Kleine Duiker zoekt nog vrijwilligers om de activiteiten voor Tweede Paasdag te begeleiden. Bezorg uzelf en de kinderen een leuke dag en geef u op. Voor meer informatie, mail naar info [@] dekleineduiker.nl. Wie weet, vindt u het werk op De Kleine Duiker zo leuk, dat u besluit om lid te worden van het vrijwilligers team. Maar dat hoeft niet, met uw ondersteuning op Tweede Paasdag zijn we ook al heel erg blij.

Opmerking: De organisatie heeft laten weten dat er eerder per abuis is gemeld dat de activiteiten gratis zouden zijn, dit is echter niet het geval. Een stempelkaart voor 7 activiteiten kost €3.50. Deze wijziging is doorgevoerd in dit artikel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »