Archieffoto: Bomen in Park Buitenoord

BARENDRECHT – Gemeente Barendrecht organiseert op woensdag 29 maart een inloopavond over het beheer van bomen. De gemeente beheert in Barendrecht zo’n 22.500 bomen. Een veilige woon- en leefomgeving is daarbij van belang, daarom worden de bomen geïnspecteerd en gesnoeid. Jaarlijks wordt ook ongeveer één procent gekapt.

Wethouder Dirk Vermaat: “Daar moet echt een goede reden voor zijn. Veel mensen stellen vragen als er een boom wordt gerooid. Ik ga daarom graag op 29 maart in gesprek met iedereen die vragen heeft over of nieuwsgierig is naar ons beleid bij het beheer van bomen.

Informatieavond

Inwoners zijn tussen 19.30 en 21.00 uur van harte welkom in de centrale hal van het gemeentehuis, aan het Binnenhof 1 in Barendrecht. Medewerkers van de gemeente en wethouder Dirk Vermaat (beheer buitenruimte) zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Binnenlopen kan op ieder gewenst moment, er vindt geen centrale presentatie plaats. Om een indicatie te krijgen van het aantal belangstellenden, kunt u zich aanmelden via barendrecht.nl/aanmelden.

Foto: Archieffoto bomen in park Buitenoord.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »