Kindervoorstelling De Speelfabriek breekt record in De Baerne

BARENDRECHT – Op woensdag 8 maart 2017 is de volgende voorstelling van De Speelfabriek bij CultuurLocaal in De Baerne. Kinderen van 4-8 jaar en hun ouders kunnen avonturen verzinnen en naspelen. Deze keer is de Toffe Tekenaar op visite.

De voorstelling is van 14:30 to 15:30 uur in De Baerne (Buitenlandse Baan 1). De entree is € 4,00 per kind (incl. drinken). Begeleiders (max 2 per kind) hebben gratis toegang. Kaarten bestellen kan door een mail te sturen naar info [@] cultuurlocaal.nl o.v.v. het aantal kinderen. Ophalen van de kaarten kan vanmiddag (Dinsdag 7 maart 2017) van 13:00 tot 15:30 uur. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Toffe Tekenaar

Woensdag is het weer zover: de Speelfabriek van Tante T staat weer in De Baerne. De Speelfabriek heeft heel veel gekleurde deuren die de kinderen een voor een open mogen maken. Achter elke duur zit een leuk of spannend verhaal dat de kinderen zelf verzinnen en naspelen. Ook ouders kunnen daarbij lekker meedoen.

Deze keer komt de Toffe Tekenaar op visite bij Tante T. Neem je mooiste tekening mee en verstop deze in de Speelfabriek. Misschien wordt jouw tekening wel uitgekozen en mag je je verhaal vertellen. De Toffe Tekenaar tekent dan op een groot scherm jouw verhaal mee en Tante T gaat samen met jou en anderen het verhaal tot leven brengen op het toneel.

Voor de muzikale inbreng zorgt Wim Soeters, pianodocent bij CultuurLocaal. Wie wil kan na afloop van de voorstellen zelf ook proberen om op de piano te spelen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »