Eerste bezoekers bij proef-opening van vernieuwde Het Kruispunt

BARENDRECHT – De Tweede Kamerverkiezingen zijn in zicht en daarom vindt er op woensdag 22 februari een interactieve verkiezingsspecial plaats in Het Kruispunt in Barendrecht. Tijdens deze avond zal er een gastspreker namens de voorlichtingsorganisatie Pro Demos te gast zijn.

Pro Demos geeft onafhankelijke voorlichtingen over de werking van de Nederlandse politiek. Een gezellige avond waar de deelnemers op een interactieve manier met elkaar in gesprek gaan.

Politiek dichterbij burger brengen

Met oog op de aankomende verkiezingen in maart zal deze voorlichting extra informatie geven over de verkiezingen. Met meer informatie over de werking van het politieke stelsel kan men een betere keuze maken. Bovendien is de voorlichting interessant voor mensen die wellicht niet helemaal bekend zullen zijn met politiek in Nederland. Doel is om politiek dichterbij de burger te brengen.

Wilt u wel eens horen wat de Tweede Kamer eigenlijk doet? En wat de verschillende partijen vinden van zorg, AOW, immigratie en andere onderwerpen? Dat hoort u tijdens deze gezellige bijeenkomst. Er is een quiz en een bingo, en we leggen ook uit hoe het stemmen precies werkt.

Kruispunt

De verkiezingsspecial vindt plaats op 22 februari en start om 19.30 uur in de centrale hal (trappodium) van Het Kruispunt. Inloop vanaf 19.00 uur. Het Kruispunt is te vinden aan de Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht. Meer info is te lezen op www.hetkruispunt.nl. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen en aanmelding is niet verplicht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »