12 feb: Saxofoon en piano in de Barendrechtse Dorpskerk

BARENDRECHT – Cameron Millar (saxofoon) en Chris van de Kuilen (piano) zorgen voor een verrassende invulling van het concert op 12 februari, georganiseerd door de Stichting Barendrecht Klassiek in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk. Voor 12 februari hebben ze met zorg en enthousiasme een weloverwogen programma samengesteld met muziek van Yoshimatsu, Albinoni, van Zoelen, Terzakis, Fauré en Worley.

De begintijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vanaf 11.30 uur koffie en thee. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom.

Concert

De twee musici hebben elkaar ontmoet tijdens hun masterstudies aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Zij speelden samen op radio 4 en wonnen de publieksprijs van de lunchconcertserie van de Toonzaal te ‘s-Hertogenbosch.

De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113.

Fotograaf: Arjo Loeven





« | »